söndag 14 september 2008

Infiskning i Stockholms skärgård

I lördags började det på allvar; infiskning och lättare planering av EPC 2008 tillsammans med min teamkamrat för den tävlingen , Michael Söderberg från Waxholmsguiderna.

Försov mig givetvis efter att ha jobbat alldelels för sent för att den saken överstökad så koncentrationen sen kunde läggas på det som är viktigt; fiske!

Lätt stressad och med en vag ide om att jag hade tur när jag passerade en polis i en hastighet dom säkerligen inte gillat anländer jag iaf till Österskär.

Känns genast bättre när det ligger lite sponsring från BromanOdell i båten när Micke plockar upp mig!

Framförallt de grymma fiskekläderna, efter att ha tillbringat dag i dom är jag såld!

Dom rekommenderas varmt, perfekt nu när tempraturen har sjunkigt lite och vinden biter i. Totalt vatten och vindtät, limmade sömmar och gummilister runt dragkedjor etc. Kvaliteten verkar ypperlig!

Låg även med ett bra Esox Lucius gäddspö för lite grövre beten (och förhoppningsvis grov fisk samt en uppsjö med Esox Lucius jerks som säkert kommer komma väl till pass både på St. Anna och EPC.

Fisket var lite trögt, men vi tog några gröna torpeder med den största på strax över 4kg, den var oresonligt pigg för sin storlek och gav en fin fight.

Mycket stort tack till både BromanOdell och Micke som fixat och trixat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar