torsdag 2 april 2009

Snart är det dags för "riktigt" fiske igen! Äntligen!


Nu börjar jag bli trött på isen, längtar tills den släpper så att båten kan åka i och vi kan börja fiska på "riktigt".

Var ute och åkte på E4'an igår när jag precis skulle passera avfarten till Vagnhärad.

- "Undrar om isen släppt i Trosa..."

Jag tog ett snabbt beslut och svängde av. 10 min senare var jag nere på hamnplanen i Trosa och möttes av precis det jag hoppats på (bilden), ingen is vid iläggningsrampen eller så långt ögat kunde nå!

Nu blir det (som varje vår) panik i lägret. Det är dags att vakna upp ur vinterdvalan och börja rodda iordning allt från trailer och båt till spön och kläder. För nu är det slut på väntan, nästa helg blir det att kasta i en båt i Trosa och köra gädda och havsöring!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar