måndag 28 december 2009

Årskrönika, 2009 i bilder


Så är 2009 snart slut och vi kliver in i ett nytt år med nya säsonger och äventyr. Under året har det levererats en hel del fin fisk även om det inte blivit så många fiskar som inneburit rekord eller personbästa.

Till skillnad från 2008 valde vi i år att ta lite sabbatsår från tävlingar och istället fokusera mer på att få kvalité i fisket. Detta har vi lyckats med tycker jag då vi varit på otaliga resor runt om i landet och varit väldigt aktiva med att testa nya metoder och tekniker för att utveckla vårt fiske. Det känns som att det senaste året gett mer erfarenheter och att vi utvecklats mer än på flera år kombinerat. Detta lär komma till nytta när vi under 2010 försöker lyfta fisket ytterligare ett snäpp. De få tävlingar vi ställt upp i under året har styrts av vart och när de anordnats, tyvärr dock var det nog sämsta året rent placeringsmässigt. Det är inte lätt att få allt att klaffa på en dag.

Vi har samlat lite urval av bilder från det gångna året i ett galleri som ni hittar här.

Tack för det gångna året, nu hoppas vi på att få riktigt bra is så att vi kan ut och påbörja nästa säsong!

Skitfiske på er.

2 kommentarer:

 1. Var ett bra år trots allt, är totalt sätt mycket nöjd över fångsterna denna säsong (trots att jag missade båda vårgäddsracen) - en grym revanch på 2008 som var ett riktigt skitår för mig.

  2010 ska innehålla ännu fler äventyr, resor och fiskar - det törs jag nog lova.

  /Löwa

  SvaraRadera
 2. Tack alla!!

  2009 var ett fantastiskt år och all den gös vi drog, gösses säger jag bara:)
  Nu gasar vi igång igen med fiske i båven:)

  Skitfiske!!!

  SvaraRadera