lördag 6 februari 2010

Först i 2010!

Rickard fyllde 30 och några okända människor tyckte att han skulle starta den dagen med riktigt isfiske. Från båt.Det kan eventuellt, kanske också förekommit en annons på blocket.
http://www.blocket.se/sodermanland/Ornvik_525_Commander_25794627.htm?ca=12&w=1&last=1


GRATTIS RICKARD!
Jag kommer ner i morgon runt lunch, MPB snackade om korvgrillning medans du fixar biffen! HAHAHAHA!

Att det kan vara 50% min båt också är något jag väljer att bortse ifrån helt i detta läge. :D

1 kommentar:

  1. Ismete och pimpel är ju för n00bs! Tacka vet jag jigg i februari! Nu ska jag bara försöka lokalisera trailern innan båten fryser fast....eller först kanske försöka nyktra till lite eftersom "kompisarna" lyckades marinera mig rätt hårt. Tacka fan för att man bara fyller 30 en gång i livet.....och att de skyldiga snart närmar sig 40...gubbjävlar! ;)

    SvaraRadera