fredag 28 maj 2010

Strax bär det av till Båven!

Det är nästan skandal! Vi har inte varit vid Lorrans stuga vid Båven sedan isen släppte, båten ligger inte ens i! Med ett gösfiske som kommit igång lite hemma i Mälaren och rapporter på att det är full fart på abborren i Båven så är det verkligen hög tid! Ser vi historiskt så har medelvikten hela tiden varit högre i Båven än i Mälaren, både för gös och abborre.

Efter jobbet idag är det därför dags att ta premiären! Helgen kommer vigas åt att hjälpas åt att göra ordning stugan för sommaren samt ta premiärfisket för säsongen. Ska bli riktigt roligt och skönt. Rapporter kommer efter helgen.

Lägger med lite bilder från tidigare år. Först den största jigg-fångade gösen hittills som togs i början av juni 2008 (3,0 kg). Samt en bild från "operation; sjöutsikt" som genomfördes i slutet av juni 2008 för att senare under året följas av "operation; enorm vedhög".


2 kommentarer:

  1. Fusk att kasta upp så gamla foton, blev ju nästan tvungen att kasta mig i bilen när jag såg en sådan fisk!! :)

    SvaraRadera
  2. Haha, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta =). Nu finns det istället purfärska bilder här; http://blog.teamtrogdor.se/2010/05/bavenpremiaren-avklarad.html

    SvaraRadera