torsdag 8 juli 2010

Camp Båven 2010


Förra året körde vi en liten sammankomst vid Lorrans stuga som vi döpte till "Camp Båven". I år var det dags att försöka göra om denna succéhelg (läs förra årets blogpost och kolla galleriet). Med förra året i bakfickan kunde vi i år planera allt i minsta detalj för att helgen skulle bli så bra som möjligt.

Förutom torsdagen, då det blåste rätt rejält, hade vi helt fantastisk väder. Temperaturer mellan 25 och 30 grader i skuggan och lite vind hela helgen! Tyvärr var fisket riktigt, riktigt, dåligt. Planen var att vi skulle upprepa förra årets gösmiddag på lördag kväll så vi fiskade på som galningar för att få upp ett par gösar. Det jiggades febrilt på dagarna och det kördes trolling kvälls- och nattetid samt även dagtid.

Abborren var det lite bättre fart på vilket ledde till att vi istället fokuserade på det när gösen inte gav utdelning. Det var inte fantastiskt fiske på något vis men i alla fall bättre och det kom upp ett par fina fiskar, dock ingen större än förra årets på 880 gram som drogs av Jonas.

Rickard med en 0,6kg-abborre

Det kom inte upp en enda gös på hela helgen, helt sanslöst! Aldrig varit med om liknande faktiskt. Detta innebar att vi inte fick vår gösmiddag. Snacka om surt då allting annat hade fixats perfekt detta år och där gösmiddagen var lite kronan på verket.

Som tur var fanns det ett trumfkort som fyllde tomrummet från gösmiddagen. Patrik hade fixat ett halvt vildsvin som grillades på fredagen. Grymt kul grej och det smakade helt fantastiskt!

Trots det tröga fisket så hade vi grymt roligt. Roliga människor, grymt väder och vi åt och drack gott hela helgen.

Tack till alla som hjälptes åt med att få ihop allting kring helgen. Extra tack till Lorran att vi fick vara på plats även i år. Extra tack även till Alex som sköt svinet och Patrik som sedan fixade med allting runt ikring det hela.

Kolla in bildgalleriet från helgen här!

Nu blir det att fiska gös i Mälaren ett tag, för här är de riktigt i stöten nu!

2 kommentarer:

  1. Svinigt (ha!) bra Camp och om man ser till bilderna verkar avsaknaden av gös vara av underordnad betydelse. :D

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera