tisdag 3 maj 2011

Fin gäddhelg i The Pike Whisperer!

Fick mycket fina rapporter från systerbåten "The Pike Whisperer" i helgen. De hade lyckats pricka in vårgäddan perfekt och hade ett helt fantastiskt fiske med en mycket fin medelvikt. Åtta stycken av helgens fiskar var över 4kg, två var över 5kg och en (1) vägde in sig på strax över 6kg vilket räknas som mycket bra här hemma i inre Mälaren!

Mycket dålig bild! Mycket fin gädda!


Totalen för helgen blev hela 38 gäddor(!) fördelat på lördag - 7st, söndag - 27st och måndag förmiddag - 4st. Grymt bra och riktigt kul att höra efter en trög start på årets vårfiske!

Vi andra var inte lika uthålliga i helgens halvbistra väder. Undertecknad var ut en snabbis på lördagen och lyckades lura upp två gäddor (3 och 4kg) på den ca 1,5 timme jag var ute innan regnet kom och jag gav upp. Rapport kom även in från Poo och Mackan i "Team Paddan", de hade haft ett fint fiske med runt 5 fiskar på måndagskvällen. Alla runt 4kg.

Ska försöka komma ut till veckan annars är det bara ladda inför detta års Svenska Mästerskap i gäddfiske som går av stapeln i Trosa på lördag. Mer info här.

Skitfiske på er!

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar